Τα ωραία μουνιά έχουν ακριβές ταρίφες

Πόσο κοστίζει να γαμήσεις μια πόρνη πολυτελείας;

Όλοι μας γουστάρουμε να γαμάμε ωραία μουνιά, όμως λίγοι τα καταφέρνουν. Μια ωραία γυναίκα η οποία περιποιείται τον εαυτό της ξέρει την τιμή της και δίνει μουνί στους φραγκάτους. Αυτό το σώμα κοστίζει πολλά λεφτά σε κρέμες και γυμναστήρια για να μπορεί να τραβάει τα αντρικά βλέμματα και η κοπέλα ξέρει ότι έχει ημερομηνία λήξης. Οπότε φροντίζει να έχει γαμιάδες οι οποίοι θα την πληρώνουν καλά ώστε να ζει μια άνετη ζωή χωρίς να χρειάζεται να δουλεύει.

Κάθε κοπέλα έχει διαφορετική ταρίφα με την πιο συνηθισμένη να ξεκινά από τα 100 ευρώ και να ανεβαίνει στα 1000+ ανάλογα με τα προσόντα και το πόσο καλά μπορεί να πουλήσει το μουνί της. Όσοι δεν έχουν λεφτά προτιμούν το τηλεφωνικό σεξ για να τραβήξουν μια αγχωμένη μαλακία φτηνά.

Υπάρχουν φυσικά και χαζές γκόμενες οι οποίες γαμιούνται με τον κάθε τύπο που τους γυάλισε ή τους έδειξε ενδιαφέρον. Συνήθως είναι παντρεμένες σε άτυχο γάμο όπου τρώνε ξύλο από τον άντρα τους και ψάχνονται πως να τον κερατώσουν. Κάποιες άλλες ξεκινούν την πορνεία από τα φοιτητικά τους χρόνια όταν αντιλαμβάνονται ότι εύκολα μπορούν να πάρουν καλούς βαθμούς δίνοντας κώλο.

Γυναίκες διάφορες – ιστορίες πολλές.

gamisia

tilefoniko-sex

tsimpoukia-xanthia-mounara

xanthia-porni-pipini-psolara

xekoliasma

Διάβασε  Τηλεφωνικός αυνανιστής παίζει το καυλί του