Πως γαμήθηκα στο σχολείο

Σεξ στο σχολείο

Στης μαθητικές εκδρομές της Γ Λυκείου γίνονται τα καλύτερα γαμήσια μεταξύ τον μαθητών τα οποία αφήνουν εντυπώσεις για πολλά χρόνια και γιατί όχι και για ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή στους συμμετέχοντες. Αν τα κορίτσια δεν ήταν τύφλα στο μεθύσι στην σχολική εκδρομή ίσως να μην έδιναν μουνί και κώλο στον μάγκα της τάξης, όμως λίγο η ελευθερία που έχουν, λίγο οι ορμόνες που καίνε, λίγο η αλλαγή περιβάλλοντος και φυσικά η γιορτή του τέλους της σχολικής εκπαίδευσης είναι αρκετά για να γίνουν τρελά γαμήσια στα ξενοδοχεία όπου γίνετε η πενταήμερη εκδρομή.

Σεξ στην σχολική εκδρομή

Όλοι γουστάρουμε της δωρεάν τσόντες και όταν μας δίνετε η ευκαιρία για μπανιστήρι την ωφελούμαστε. Γιατί όχι; Το μάτι δίνει δουλειά στο χέρι και η μαλακία πάει σύννεφο. Αν έχετε γκόμενα πρόχειρη η οποία δεν λέει όχι στο σεξ τότε είστε τυχεροί. Αν όχι το τηλεφωνικό σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκαυλώσετε της καύλες σας. Ωραία μουνάκια σας περιμένουν για να διασκεδάσετε παρέα.

Στης σχολικές εκδρομές οι ωραίες γκόμενες της τάξης έχουν την τελευταία ευκαιρία να χάσουν την παρθενιά τους πριν συνεχίσουν στο Πανεπιστήμιο.

 

kolara

special-tsontes

tilefoniko-sex

trela-gamisia

tsimpouki

Διάβασε  Γυναικείο γαμήσι με dildo