Τηλεφωνική μαλακία

Cyber sex chat

τηλεφωνική μαλακία

Μου έλειψες πολύ , θέλω να σε νιώσω μέσα μου, θέλω να κάνουμε τηλεφωνικό σεξ, είσαι έτοιμος για μια ανεπανάληπτη τηλεφωνική μαλακία; Θέλεις να καυλώσουμε παρέα; Θέλω να τραβήξεις μια μαλακία για μένα ακούγοντας την φωνή μου…

Το τηλεφωνικό σεξ είναι μια φανταστική σεξουαλική εμπειρία η οποία με ευχαριστεί. Σου κάνει την μαλακία καλύτερη συγκριτικά με το να τον παίζεις μόνος, έχεις μια παρέα στο τηλέφωνο και διαδραστική επικοινωνία η οποία βγάζει γούστα. Είναι μεγάλη καύλα να ακούς μια καυλωμένη γυναίκα να μαλακίζεται προσπαθώντας να φτάσει στον οργασμό. Κατά καιρούς βγαίνουν ωραίες καβάτζες για τέτοια όμως όσο εύκολα έρχονται τόσο εύκολα φεύγουν.

Πάντως πολλές γκόμενες αρέσκονται στο τηλεφωνικό σεξ και αποφεύγουν την συνάντηση. Γουστάρουν την όλη φάση και αφού πάρουν την δόση τους την κοπανάνε χωρίς να κερατώνουν τον σύζυγο τους. Αυτές και αν δεν είναι πουτάνες στην ψυχή. Τα καλά σκηνικά γίνονται το καλοκαίρι συνήθως που ο κόσμος έχει ανοιχτά παράθυρα και τα βογγητά από τα μουνάκια που γαμιούνται ακούγονται στον δρόμο. Εκεί ακούς διάφορα όπως “αχ γάμα με μαλάκα, κάρφωσε τον στον κώλο μου” και δύσκολα αντέχεις να μην βγάλεις την ψωλή σου και να τραβήξεις μια παχιά μαλακία για την πουτάνα που γαμιέται. Όμως πολλοί άντρες οι οποίοι έχουν κανονικές σχέσεις με κοπέλες έχουν φετίχ με το τηλεφωνικό σεξ. Στο τηλεφωνικό chat υπάρχει κάτι το ανώμαλο και το ερεθιστικό το οποίο σε καυλώνει σε χρόνο dt και είναι τελείως διαφορετική εμπειρία από την πραγματική σεξουαλική συνεύρεση. Μπορεί οι ροζ γραμμές να έχουν το κόστος τους όμως η ερωτική ηδονή που απολαμβάνεις μιλώντας με μια μουνάρα στο ακουστικό σου είναι τεράστια και δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο. Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει πρέπει να το δοκιμάσει.

Διάβασε  Παρτούζα στην πολυκατοικία

Το τηλεφωνικό σεξ είναι διαφορετικό από το ρεαλιστικό.Είναι μια σχέση-φαντασίωση, ουτοπική, η οποία κινείται στα σύνορα του μυαλού και τον σεξουαλικών φαντασιώσεων, και γιαυτό άλλωστε είναι τόσο εθιστικό. Αποτελεί μια παραλλαγή της μαλακίας και σου προσφέρει την συγκεκριμένη στιγμή να αδειάσεις τα σακούλια σου κάνοντας τσατ με μια άγνωστη γυναίκα στο ακουστικό.

Αν καταλαβαίνεις αγγλικά κάνε κλικ εδώ και άκουσε ερασιτεχνικά βογγητά από γκομενάκια που έχουν μοιραστεί της τηλεφωνικές τους καύλες στο Ίντερνετ ΔΩΡΕΆΝ!