Σεξ σε στούντιο μασάζ

Στούντιο για μασάζ

Στα μασατζίδικα πάνε πολλοί άνδρες για να κάνουν ένα μασάζ με εκτόνωση και να πάρουν μάτι μια ωραία γυναίκα που μαζί με το χαλαρωτικό μασάζ στην πλάτη θα τους κάνει και μια πίπα. Το απλό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τσιμπούκι και στοματικό έρωτα με μία… εκτόνωση, κοστίζει πενήντα ευρώ και είναι το πιο ζητούμενο. Με δέκα ευρώ περισσότερο το μαγαζί προσφέρεται ένα χαλαρωτικό μασάζ περίπου 10 λεπτών με αιθέρια έλαια και η γκόμενα δίνει μουνί. Με εβδομήντα ευρώ η μασέζ κάνει sex show με διάφορα sex αντικείμενα όπως δονητές που τα βάζει στο μουνί της. Με ογδόντα ευρώ η κοπέλα προσφέρει «αυταρχικά γούστα» δηλαδή παιχνίδια ρόλων και υποταγής (BDSM, μαστίγια, χειροπέδες και strapon).

Για 100 ευρώ ο πελάτης θα απολαύσει όλα τα παραπάνω, συν ένα bonus περισσότερης παραμονής στο δωμάτιο με το γκομενάκι.

Φυσικά, διάφορα εξεζητημένα βίτσια, όπως τζακούζι μαζί με την κοπέλα και άλλες… ερωτικές παροχές είναι πάντα συζητήσιμες, εφόσον ο πελάτης τα ζητήσει και είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη. Όλα πληρώνονται προκαταβολικά εφόσον δεις την κοπέλα και αποφασίσεις ότι γουστάρεις να κάνεις παιχνίδι μαζί της.

Οι πολλοί μερακλήδες αλλά και φραγκάτοι επιλέγουν 2 μασέζ να τους κάνουν μασάζ με 4 χέρια όπως και μασάζ νούρου, σώμα με σώμα όπου η κοπέλα κωλοτρίβεται επάνω στον πελάτη καυλώνοντας τον ολοκληρωτικά.

Αν είσαι τακτικός πελάτης το μαγαζί προσφέρει εκπτώσεις, και συνήθως οι κοπέλες κάνουν μια περισσότερη πίπα έτσι για να σε ευχαριστήσουν ακόμη περισσότερο αλλά και για να σε κρατήσουν σταθερό πελάτη.

ερωτικό μασάζ
σεξ σε μασατζίδικο
στούντιο μασάζ με ολοκλήρωση πίπα
γαμήσι σε στούντιο μασάζ
τηλεφωνικό σεξ Αθήνα

Διάβασε  Τσόντα στην πισίνα