Σεξ σε παραλία γυμνιστών

Δημόσιο σεξ

Αποφασίζουμε 2 φιλαράκια να πάμε σε μια παραλία γυμνιστών να κάνουμε μπάνιο χωρίς μαγιό και να λιάσουμε της ψωλές μας. Φτάνουμε στην παραλία, καρφώνουμε την ομπρέλα, απλώνουμε της πετσέτες θαλάσσης και ανοίγουμε μια σκηνή την οποία την έχουμε για τέτοιες περιπτώσεις. Αν κάτσει κανένα γκομενάκι να έχουμε που να το γαμήσουμε χωρίς να δίνουμε τροφή σε αδιάκριτα μάτια και μπανιστιρτζήδες που θα παίξουν μαλακία στο δικό μας γαμήσι.

Πάρε μάτι: Cuckold κερατάς παίζει μαλακία όσο του γαμάνε την γυναίκα

Η παραλία ψιλοάδεια με λίγα άτομα που απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα γυμνοί. Σε μια φάση έρχονται 2 γκομενάκια και στήνουν ομπρέλα κοντά μας. Δεν της λες και σούπερ μοντέλα όμως για μια πίπα μια χαρά της βρίσκω. Ειδικά αν έχω πιει 5 μπύρες και ο ήλιος μου καίει τα αρχίδια.

Πιάνουμε κουβεντούλα, σούσου – μούσου, Αθηναίες από Χαλάνδρι, γύρω στα 30-35, δηλώνουν ελεύθερες και γυμνίστριες εδώ και καιρό. Μια χαρά για πούτσο δηλαδή. Φυσικά η κουβέντα πάει προς το σεξ και μαζί με τον υπέροχο ήλιο και την κρύα μπύρα που πίνουμε ξεκινάμε το όργιο.

Περάσαμε πολύ καλά με τα κορίτσια, το ευχαριστηθήκαμε όλοι και ανταλλάξαμε τηλέφωνα να βρεθούμε για καμιά παρτούζα και στην Αθήνα.

gamisi-ston-kolo

sex-chat

sex-me-poutana

sex-se-xenodoheio

sperma-sto-stoma

Διάβασε  Γερμανική τσόντα