Σεξ με χωρισμένη

Οι παντρεμένες κάνουν το καλύτερο γαμήσι

Στα χωρίσματα του γάμου μου γνωρίζω μια κυρία χωρισμένη και λίγο μεγαλύτερη μου 31 τότε εγώ, 45-άρα αυτή. Μιλούσαμε.. μιλούσαμε.. μπούρου μπούρου τα βρήκαμε. Καθυστέρησα να τη δω ζωντανά για καφέ γιατί λόγω του διαζυγίου η ζωή μου είχε αλλάξει πολύ και δεν ήξερα αν είμαι έτοιμος για νέα σχέση. Όταν ηρέμησα και μπήκα σε μια τάξη βρεθήκαμε. Στην αρχή έπαθα ένα μικρό σοκ από την εμφάνιση της.

Τατουάζ παντού, σκουλαρίκια παντού και συμπεριφορά πολύ μάγκικη. Ομολογώ ότι με κόμπλαρε καθώς δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Εντάξει εγώ ήθελα καλή παρέα και σεξ, δεν θα την παντρευόμουν κιόλας. Μου έφτανε ένας γάμος. Έψαχνα ελεύθερη σχέση η οποία δεν θα με δέσμευε σε τίποτα. Σεξ και κουβεντούλα όταν είχα καύλες και μετά ο καθένας τον δρόμο του. Από την αρχή αν θέσεις τα όρια η σχέση θα είναι τέλεια αφού και οι δυο θα ξέρουν τι μπορούν και τι όχι να ζητήσουν.

Πάρε μάτι: Πότε μια γυναίκα δίνει κώλο στον γαμιά της;

Στην Μαρία μου άρεσε ότι ήταν ανοιχτόμυαλη και έψαχνε το ίδιο με μένα, χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις. Είχε χωρίσει από τον άντρα της λόγου του ότι την έδερνε πολύ, τα παιδιά μείνανε μαζί του λόγω οικονομικής επιφάνειας. Ήταν ελεύθερη να ξανακάνει την ζωή της και η εμφάνιση της έδειχνε ότι ήξερε πως να το πετύχει.

Να σημειώσω ότι ήταν bi κάτι που εμένα δεν με ενόχλησε. Αν έφερνε και καμιά φίλη της στο κρεβάτι θα της γαμούσα και της δυο με ευχαρίστηση. Και τις μπύρες μας και τη κουβέντα μας και στο σεξ τα παιχνίδια μας όλα κομπλέ. Γουστάραμε τρίο βρήκαμε μια άλλη κοπέλα και βγάλαμε γούστα. Μας άρεσε τόσο πολύ που το συνεχίσαμε και βρισκόμασταν τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα για όργιο.

Διάβασε  Οι γυναίκες ερωτεύονται με τα αυτιά

Πάρε μάτι: Που θα βρω σεξ τηλέφωνα για ερωτικό chat;

Κανείς μας δεν είχε πρόβλημα και περνούσαμε τέλεια ώσπου μια στιγμή η Μαρία μου λέει Θωμά μου πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί σου αλλά θέλω να διακόψουμε γιατί έχω ερωτευτεί την Σούλα και θέλω να είμαστε μόνες μας σε σχέση.

Πάρε μάτι: Τι οδηγεί τους άνδρες στην απιστία;

Εντάξει, συμφώνησα γιατί και τα δυο κορίτσια ήταν εντάξει και πραγματικά ήμουν χαρούμενος που είχαν βρει την ευτυχία στην σχέση τους. Εγώ όσο της γάμησα της γάμησα. Η ζωή συνεχίζεται.

gamisi-mouni
glyfe-sperma
sex-me-mounara
sex-me-porni
sex-tilefona