Ψάχνω τον κατάλληλο γαμπρό

Νεαρή κοπέλα ψάχνει τον σωστό γαμπρό

Θα προσπαθήσω να σας περιγράψω τη δική μου ιστορία. Είμαι κοπέλα 27 χρονών, ιδιωτική υπάλληλος σε ένα δικηγορικό γραφείο, εδώ και ένα χρόνο έχω σχέση με έναν άντρα 31 ετών. Ζούμε μαζί όμως κάτι στην σχέση μας έχει αλλάξει. Ο Γιώργος είναι αρκετά συνεσταλμένος και νιώθω ήδη ότι δεν ταιριάζουμε ως ζευγάρι. Είμαστε 2 άνθρωποι μεγαλωμένοι από δυο διαφορετικούς κόσμους. Πριν γνωρίσει εμένα το ξέρω ότι ζούσε αρκετά μίζερα. Δεν είχε καθόλου προσωπική ζωή και ξέρω ότι είχε ελάχιστους φίλους. Επίσης είναι αρκετά τσιγκούνης. Δεν αγόραζε ρούχα, σπάνια έτρωγε έξω και γενικά δεν ξόδευε λεφτά σε τίποτα.

Πάρε μάτι: Πωλείται καρδιά σε δόσεις

Έτσι φαίνεται ότι είχε μάθει από τους δικούς του να μην ξοδεύει χρήματα παρά μόνο για τα απαραίτητα. Με τους γονείς του έχει τυπική σχέση. Δεν πολυβλέπονται αλλά και όταν βρεθούμε σε ένα τραπέζι ο Γιώργος μιλά ελάχιστα και κάθετε σαν καρέκλα χωρίς να ανοίξει το στόμα του. Μόνο αν το ρωτήσει κάτι κάποιος θα πει κάτι.

Γιατί από γαμιάδες έχουμε μπαφιάσει

Εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο, άνθρωπος έξω καρδιά, πετυχημένη επαγγελματικά με οικονομική και συναισθηματική στήριξη από την οικογένειά μου. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα αντιλήφθηκε μέσω έμενα. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινε πως ζούσε κλεισμένος σε ένα σπίτι με τους γονείς του να του δίνουν ελάχιστη προσοχή και αυτό έμαθε να το θεωρεί δεδομένο.

Προσπαθεί ναι μεν να αλλάξει, όμως δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ή πόσα χρόνια θα του χρειαστούν ώστε να το πετύχει. Εγώ είμαι μια δυναμική κοπέλα και θέλω δίπλα μου έναν δυναμικό και πετυχημένο άντρα για να είμαστε ζευγάρι. Νομίζω ότι η επιλογή μου να τα φτιάξω με τον Γιώργο ήταν λάθος και θέλω την συμβουλή σας αν πρέπει να τον χωρίσω. Στο κρεβάτι το σεξ μαζί του είναι βαρετό, μονότονο χωρίς ενδιαφέρων. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι, ανεβαίνει επάνω μου και με πηδάει για 5-10 λεπτά. Τελειώνει, σηκώνετε και φεύγει. Τώρα αν εσείς αυτό το θεωρείτε σεξ κάτι είναι λάθος σε εμένα.

Διάβασε  Μελαχρινή μουνάρα μαλακίζεται

Να μείνω ή να φύγω;

Τι να κάνω; Να μείνω σε μια σχέση την οποία δεν βλέπω να οδηγεί σε κάτι καλό για μένα ή να φύγω και να ψάξω για καλύτερο γαμπρό;

gamisi-me-poutana

psilotakounes-goves-sex

sex-sto-xenodoheio

sex-tilefona-athina