Πρωκτικό σεξ πως να γαμήσεις κώλο

Σεξ στον κώλο – Βίντεο οδηγίες πως να το κάνεις

Αν γαμήσεις μια γυναίκα από τον κώλο έχεις κατακτήσει ολοκληρωτικά το κορμί και την ψυχή της. Η γυναίκα που δίνει κώλο στον εραστή της του δίνετε ολοκληρωτικά και για πάντα. Στην Ελλάδα μπορεί να το λέμε “οθωμανικό” όμως στο εξωτερικό το λένε “Ελληνικό”, δεν έχει καμιά σημασία αφού μιλάμε για “πρωκτικό σεξ“.

Η προετοιμασία

Η γκόμενα πρέπει να θέλει να γαμηθεί από τον κώλο, ρώτησε την αν το έχει κάνει στο παρελθόν ή της είναι η πρώτη φορά. Αν είναι άπειρη εσύ ως γαμιάς της πρέπει να είσαι προσεκτικός και υπομονετικός μέχρι να της χαρίσεις ηδονή. Χρησιμοποίησε λιπαντικό και καπότα για την ηρεμία του μυαλού.

Η διείσδυση

Βάλε λιπαντικό και προφυλακτικό στην πούτσα πριν την βάλεις στην σούφρα. Έτσι η διείσδυση θα γίνει ευκολότερα αφού η τρύπα στον γυναικείο κώλο είναι στενότερη από το μουνί, και αναλογικά η ευχαρίστηση στο καυλί σου θα είναι εντονότερη.

Τι να προσέξεις

Να μην είναι τρύπια η καπότα (αφροδισιακά, ΣΜΝ, ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη), οι μικρές ουλές στην κωλοτρυπίδα της γυναίκας είναι ιδανική πύλη εισόδου μικροβίων (εύκολη μετάδοση AIDS).

Περίμενε 9 ημέρες πριν της σκίσεις ξανά την σούφρα για να σφίξει (από εκεί βγήκε το χωρατό “του κώλου τα εννιάμερα”), μια πιο σφιχτή κωλοτρυπίδα προσφέρει περισσότερη καύλα στον πούτσο του γαμιά από κάποια “δουλεμένη”. Καλά γαμήσια….


δάχτυλο στον κώλο

πρωκτικό σεξ

πρωκτικό σεξ Ελληνίδα

σεξ στον κώλο

πρωκτικό τηλεφωνικό σεξ

Διάβασε  Σεξουαλικά παιχνίδια του κώλου