Οι γυναίκες ερωτεύονται με τα αυτιά

Γι αυτό οι άντρες έχουν γίνει εξπέρ στις παπάτζες

Ενώ οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια. Κάθε καλό μουνί που έχει μια σχετικά καλή εμφάνιση θα προσελκύσει την προσοχή τους και τουλάχιστον οι μισοί θα δοκιμάσουν να της μιλήσουν με σκοπό να την γαμήσουν. Τα μέτρια μουνιά το ξέρουν αυτό και προσπαθούν να βελτιώσουν λίγο την εμφάνιση τους για να βρουν σύζυγο. Γαμιά βρίσκουν όποτε θέλουν, σημασία έχει να βρουν κάποιον που θα της σπιτώσει και θα της κάνει κυρίες.

Οι πραγματικά όμορφες γυναίκες οι οποίες ξέρουν ότι είναι όμορφες και ξέρουν την τιμή τους είναι πολύ διαφορετικές στην προσέγγιση και στο καμάκι. Εκεί παίζουν άλλα πράγματα ρόλο και απευθύνονται στο 10% των αντρών.

Πάρε μάτι: Σεξ στο μπαλκόνι

Κατά κανόνα ο καθένας παίρνει αντίστοιχο με αυτό που δίνει. Καλή – καλός, μέτρια – μέτριος. Η μόνη εναλλακτική αναντιστοιχία είναι ότι αν ο άσχημος (ή ασχημότερος συγκριτικά με τη γυναίκα) έχει το λέγειν ή το χρήμα ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό – θράσος, μεγάλη πούτσα κλπ, που υπερνικά την ασχήμια, όπως και η άσχημη αποκτά κάποιον ομορφότερο από την ίδια αλλά με τίμημα τον διαρκή φόβο της απιστίας του.

Πάρε μάτι και παίξε την ψωλή σου: Η καυλιάρα γειτόνισσα χωρίς βρακί στο μπαλκόνι

Κάποιοι μπορεί να χαρακτηρίσουν ως ανώμαλους εκείνους τους άντρες που προτιμούν έκφυλες η σιτεμένες γυναίκες τους λεγόμενους σαβουρογαμηδες οι οποίοι έχουν βρώμικα γούστα και μόνο με τέτοιες πουτάνες μπορούν να τα πραγματοποιήσουν. Εκεί η κατάσταση όμως είναι προβληματική και ανώμαλη και δεν χωρά σε λογικές εξηγήσεις. Έτσι προκύπτουν όργια, παρτούζες, swinging, ζωοφιλία και άλλες τρελές φάσεις.

Διάβασε  Κωλοπαρτούζα

gamisia
mounara-gamietai
roz-tilefona-metaxourgeio
sex-ston-kolo
xantho-mouni-trelo-gamisi