Η Μαριάννα Ντούβλη θα συμμετέχει στα Όσκαρ της πορνογραφίας

Όσκαρ πορνογραφίας με συμμετοχή της Μαριάννας Ντούβλη

 

marianna_douvliΗ πορνοταινία της Μαριάννα Ντούβλη “Αποπλάνηση στη Σαντορίνη” έχει επιλεγεί για συμμετοχή στα τσοντο Όσκαρ ή αλλιώς βραβεία AVN γνωστά και ως “Όσκαρ της πορνογραφίας“. Η Μαριάννα Ντούβλη μένει μόνιμα στο Μεξικό και ετοιμάζεται να κυριεύσει την πόλη της αμαρτίας Λας Βέγκας. Η διοργάνωση των βραβείων ερωτικών ταινιών που γίνεται εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια και αφορούν ταινίες hardcore,  για πρώτη φορά συμμετέχει και η ελληνική εταιρεία παραγωγής ταινιών για ενήλικες Sirina.

Στο κόκκινο χαλί που θα στρωθεί στις 24 Ιανουαρίου θα περπατήσουν όλοι οι μεγάλοι πορνοσταρ της βιομηχανίας του πορνό. Ανάμεσά τους θα είναι και ο Δημήτρης Σειρινάκης, με την ταινία “Αποπλάνηση στη Σαντορίνη”, η οποία συμμετέχει στην κατηγορία των ξενόγλωσσων παραγωγών.

Η πάλαι ποτέ πορνοστάρ, έχει επιλέξει να ζει στο Μεξικό στην αγκαλιά τοπικού εκατομυριούχου και έχει εγκαταλείψει της ερωτικές ταινίες, όπως άλλωστε και η Εθνική σταρ στης τσόντες Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία περνά τον χρόνο της περισσότερο στο Λονδίνο.

sextilefono

 

Διάβασε  Όταν η μαμά είναι καυλομούνα και ψάχνει σεξ