Καριολάκι προβληματίζετε ποιον γαμιά να διαλέξει

Είμαι η Μαρία 29 ετών, ελεύθερη και άεργη

Έχω σχέση με έναν παντρεμένο εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχει πολύ χρόνο στην διάθεση του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων κυρίως αλλά και οικογενειακών. Δεν με ενοχλεί γιατί θέλω χρόνο για τον εαυτό μου και για τις δικές μου ασχολίες και γιατί δεν θέλω κάποιον στο κεφάλι μου μέρα και νύχτα. Δεν θέλω να χωρίσει και φυσικά ούτε κι εκείνος. Έχει μια ενήλικη κόρη.

Πάρε μάτι: Γουστάρω να γαμάω πουτάνες πολυτελείας

Ο παντρεμένος θέλει πολύ να με γαμάει

Εκείνος δηλώνει τρελός με την ομορφιά και το σεξ που του κάνω. Πριν κρίνετε και πείτε ότι δεν είναι σωστό να σας πω ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα σας αφού κι εγώ πριν μου συμβεί δεν καταλάβαινα πως μπορεί κάποιος να μοιράζεται αυτόν που αγαπά. Μου συνέβη όμως κι ας μείνουμε σε αυτό.

Έχω και έναν πρώην που γουστάρω ακόμη

Το καλοκαίρι και ενώ συναισθηματικά ήμουν κολλημένη μαζί του, ύστερα από πολλές συζητήσεις αποφάσισα να συναντήσω μετά από χρόνια ξανά έναν πρώην μου που λόγοι ανωτέρας βίας μας ανάγκασαν κάποτε να χωρίσουμε, πολύ ήρεμα και πολύ φιλικά. Πάντα είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία και μοιραζόμασταν τα νέα μας, αν και υπάρχει σημαντική χιλιομετρική απόσταση μεταξύ μας. Τα βρίσκουμε πολύ στο σεξουαλικό κομμάτι και είναι ένα γλυκό πλάσμα που το είχα πάντα στην καρδιά μου, είναι μικρότερος μου και για εκείνον είμαι σημαντική.

Παίξε μαλακία: Πρωτοχρονιάτικα γαμήσια στην Θεσσαλονίκη

Ποιον από τους 2 να διαλέξω;

Ο παντρεμένος είναι άντρας με σπουδαία δουλειά, ωραίους τρόπους και τρυφερότητα. Θα ήθελα τόσο πολύ αυτοί οι δύο να ήταν ένας και να μην χρειάζεται να “κερατώνω” κανέναν από τους δυο. Τους αγαπώ και τους δύο. Πώς γίνεται; Φοβάμαι μην αποκαλυφθώ και στεναχωρήσω κάποιον από τους δύο και εξευτελιστώ στα μάτια τους. Δεν θέλω να χωρίσω κανέναν. Είναι τόσο κακό να ζω το τώρα; Ρισκάρω να πληγώσω και να πληγωθώ όμως τους αγαπώ και δεν μπορώ να διαλέξω. Τι να κάνω;

Διάβασε  Τηλεφωνικός αυνανιστής παίζει το καυλί του

pipa-kolo
anal sex
tilefoniko-sex-chat
sex ston kolo