Κακό σεξ με πουτανάκι

Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και αντικειμενικός. Γνωρίζω μια κοπέλα 26 ετών (εγώ άνω τον 40) η οποία γουστάρει φάση. Μου λέει έλα για καφέ την Παρασκευή. Πηγαίνω σπίτι της αλλά κάνω μια στάση σε φίλο μου και πλακωνόμαστε στους μπάφους. Γίνομαι λάσπη. Αλλά δεν θέλω να χάσω το ραντεβού μου με το πουτανάκι οπότε πάω λίγο καθυστερημένα. Πάω σπίτι της, ξεκινούμε συζήτηση, ζητάω καφέ με οχτώ ζάχαρες για να ανεβάσω ζάχαρο, μου πετάει υπονοούμενα για να με προκαλέσει, το πουλί μου είναι νεκρό, αρχίζει να μου χώνεται…

Πάρε μάτι: Παντρεμένος ψάχνει γκομενάκια για σεξ στο fb

Την αρπάζω και την φιλάω αλλά το πουλί μου ακόμα ψόφιο. Για να μην σας κουράσω δεν του έκανε τεχνητή αναπνοή και δεν αναστήθηκε. Τζάμπα λέω ο χρόνος και ο καφές με 5000 θερμίδες. Λυπημένος και ντροπιασμένος φεύγω. Μόλις κάλεσα τον ασανσέρ το πουλί μου αναστήθηκε. Σκλήρυνε και καύλωσε, οπότε λέω ας επιστρέψω να την γαμήσω. Πάω πίσω, χτυπάω κουδούνι, ανοίγει η πουτάνα και ξεκινάω άμεσα και γρήγορα να την γαμάω. Δυστυχώς ήμουν ακόμα λάσπη και δεν το ευχαριστήθηκα. Άργησα να τελειώσω, έκανα σκέψεις άσχετες κατά την διάρκεια. Στο τέλος μου λέει ότι την ικανοποίησα και ότι στην αρχή με πέρασε για ανίκανο.

Κακό σεξ, ναι μεν την γάμησα όμως η όλη φάση ήταν τραγική. Έφυγα και δεν πρόκειται να την πάρω τηλέφωνο για δεύτερη φορά.

2-mounares-piponoun-psolara
glyfokolia
partouza
sex-tilefona

Διάβασε  Παππούς γαμάει νεαρά πουτανάκια