Χρυσή βροχή

Ερωτικές γνωριμίες με κοπέλες

Γνώρισα μια κοπέλα σε ένα μπαράκι, ψηλή, ξανθιά, με μακριά πόδια και ένα προκλητικό μίνι που μου καύλωσε την πούτσα. Την κέρασα μερικά ποτά και σφηνάκια και πιάσαμε την κουβέντα. Μου είπε ότι ήταν από Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στην Αθήνα για να ψάξει δουλειά. Είχε τελειώσει Λύκειο και το ήξερε ότι με αυτό μόνο με το απολυτήριο Λυκείου δεν πρόκειται να έβρισκε δουλειά πουθενά. Έτσι ήταν έτοιμη να γαμηθεί για να βρει εργασία. Δεν έψαχνε μεγάλο μισθό και με 600-700 ευρώ καθαρά τον μήνα ήταν ΟΚ, αρκεί να τα δούλευε με το μουνί της. Καλό θα ήταν το νέο της αφεντικό να την σπιτώσει κάπου αφού δεν είχε που να μείνει και να την επισκέπτεται για γρήγορο σεξ. Δεν ήταν η πρόστυχη πουτάνα που γαμιέται για λεφτά, η Μαρία είχε προσωπικό στυλ που άρεσε στους άνδρες και εύκολα έμπαινε στην συζήτηση. Όταν η ερωτική κουβεντούλα ρέει ελεύθερα πάντα θα περάσεις όμορφα με την κοπέλα που δεν έχει ενδοιασμούς και προκαταλήψεις. Και η κοπέλα ήξερε πως να κρατήσει έναν άνδρα στο τραπέζι της.

Πάρε μάτι: Τηλεφωνικό σεξ και ερωτικές φαντασιώσεις με πουτάνες

Αφού τα συμφωνήσαμε την πήγα σε ένα διαμέρισμα που το είχα ως γαμηστρώνα. Πόσες πολλές πουτάνες είχαν περάσει από εκεί. Της σπίτωνα για 3-4 μήνες, της γαμούσα και όταν της βαριόμουνα της έδιωχνα για να έρθει η επόμενη. Πάντα υπήρχαν κοπελίτσες πρόθυμες να μου κάνουν πίπες έναντι μισθού. Με 1000 ευρώ τον μήνα νοικιάζεις ένα μουνί το οποίο το γαμάς όποτε γουστάρεις. Η Μαρία μας βγήκε βιτσιόζα και αφού της γάμησα τον κώλο μου είπε γουστάρεις να δοκιμάσεις χρυσή βροχή; – Αμέ, γιατί όχι, έκατσε οκλαδόν και άνοιξε το στόμα της για να πιει τα κάτουρα μου. Είχα πιει και 2-3 μπύρες και είχα μπόλικα. Της τα πέταξα στην μάπα και το ευχαριστήθηκα. Μετά της ζήτησα να με κατουρήσει αυτή επάνω στο πρησμένο από την ηδονή καυλί μου και τελειώσαμε με πρωκτικό σεξ. Είμαι λάτρης του ωραίου γυναικείου κώλου και όποτε βρίσκω την ευκαιρία κάνω οθωμανικό σεξ.

Διάβασε  Γαμήσια με παντρεμένες πουτάνες

Καλό μουνί είναι η Μαρία και νομίζω ότι θα βγάλει περισσότερο από εξάμηνο στο διαμέρισμα μου. Τίμια συναλλαγή η οποία βολεύει και τους δυο μας. Εγώ της δίνω μισθό και αυτή μου δίνει μουνί. Έτσι δεν χάνω τον χρόνο μου για να ακούω στο ακουστικό μου πληρωμένες ερωτικές φαντασιώσεις αλλά της κάνω πραγματικότητα.

drinking-pee

golden-shower-porn-video

hrysi-vrohi

hrysi-vrohi-tsonta

swallow-piss